Vanliga frågor

Se även fler frågor och svar i vårt hjälpcenter. Du även alltid komma i kontakt med oss via pratbubble-ikonen nere i högra hörnet.

När ni gör så mycket, är företaget verkligen mitt…?

Självklart! Vi hjälper dig gärna att registrera och starta upp ditt företag och därefter tillhandahåller vi en tjänst till dig som företagare. Vi har förenklat många av de moment som kan uppfattas besvärliga och knepiga att förstå sig på och byggt upp ett gränssnitt där dessa på ett enkelt sätt kan hanteras. Det är alltid du som företagare som äger och styr verksamheten.

Hur kan ni ha en så låg avgift?

Eftersom en stor del av vår tjänst är automatiserad kan vi med hjälp av till exempel optisk avläsning av kvitton spara mycket tid på sådant som annars skulle kräva manuell handläggning. Naturligtvis har vi support och ekonomer bakom som säkerställer att allt går rätt till och kontrollerar så att bokföringen blir korrekt.

Hur mycket pengar kan jag ta ut i lön?

Vi hjälper dig med att se hur mycket pengar du kan ta ut i lön, beroende av de intäkter du har i firman. I din översikt ser du vilka planerade intäkter och kommande kostnader du har och vi presenterar ditt tillgängliga saldo. När du begär ett uttag gör du det enkelt direkt i vårt gränssnitt och du får en tydlig uträkning av hur mycket som går till skatt samt egenavgifter (vi administrerar dem åt dig) och exakt vad som sedan förs över till ditt privata bankkonto som lön. I de allra flesta fall har du den på ditt konto senast dagen efter!