Uppgifter till nytt aktiebolag

Att registrera ett Aktiebolag är en flerstegsprocess. Första steget är en nyregistrering av företag hos Bolagsverket och det andra är registrering av F-skatt, moms och arbetsgivarregistrering hos Skatteverket. Vi hjälper dig med denna process och behöver endast få in lite information av dig för att färdigställa ansökan. När den är färdigifylld kontaktar vi dig för ett godkännande innan den skickas in. 

Postadress, Postnr, Postort.
Gärna tre förslag, så olika och unika som möjligt. Om tre namn saknas genererar vi namnförslag automatiskt för att förhindra fördröjning i registreringen hos Bolagsverket.
Varav du är en, du kan lägga till fler om du vill. Personnummer, Efternamn, Samtliga förnamn, Postadress, Postnummer, Postort.
Personnummer, Efternamn, Samtliga förnamn, Postadress, Postnummer, Postort.
Beskriv vilken typ av verksamhet företaget ska ägna sig åt och fakturera för och kika gärna efter en passande sni-kod på: http://www.sni2007.scb.se. Hittar du ingen som känns klockren så hjälper vi dig baserat på din beskrivning.
Hur mycket beräknar du att du kommer att omsätta som minst, per SNI-kod, under företagets första 12 månader? Detta är en uppskattning och vi rekommenderar att du räknar lågt hellre än högt.