Enklare än någonsin att driva eget

Är du sugen på livet som egenföretagare men är orolig för att du inte ska klara av det allt tråkiga och krångliga? Red Flag är lösningen för dig som vill driva företag på enklast möjliga sätt!

Du startar eller flyttar ditt aktiebolag eller din enskilda firma till oss, får allt på ett och samma ställe och alltid en uppdaterad bild av hur det går. Du behöver inte köpa dyra tjänster för att ha ordning på din bokföring – den och mer därtill tar vi hand om för 498 kronor i månadenLäs mer om att driva eget företag med Red Flag.

Varför Red Flag?

 Få självbokförande kort från Mastercard och företagskonto

Få självbokförande kort från Mastercard och företagskonto

 Fakturera dina kunder med tre klick

Fakturera dina kunder med tre klick

 Ta kort på dina kvitton och räkningar och glöm dem sedan

Ta kort på dina kvitton och räkningar och glöm dem sedan

 Få sekundsnabb översikt av vad företaget kan spendera

Få sekundsnabb översikt av vad företaget kan spendera

 “Att anlita Red Flag för min fakturering och bokföring kan vara det bästa jag gjort för mitt företag på länge. Det ger mig mer tid med dom som betyder mest.”  Anders Carbonnier / Coach Carbo

“Att anlita Red Flag för min fakturering och bokföring kan vara det bästa jag gjort för mitt företag på länge. Det ger mig mer tid med dom som betyder mest.”

Anders Carbonnier / Coach Carbo

 “Tack vare en enkel hantering av fakturering, kvittoredovisning, statistikuppföljning och betalning av fakturor har jag kunnat omsätta mer än jag någonsin vågat drömma om. Med Red Flag har företagande aldrig varit enklare.”  Markus Ström / swedishfoodie

“Tack vare en enkel hantering av fakturering, kvittoredovisning, statistikuppföljning och betalning av fakturor har jag kunnat omsätta mer än jag någonsin vågat drömma om. Med Red Flag har företagande aldrig varit enklare.”

Markus Ström / swedishfoodie

 “Jag har jobbat som personlig tränare i 8 år men det är inte förrän nu under mitt senaste halvår som egen företagare som jag har älskat mitt jobb som mest och det har jag Red Flag att tacka för.”  Anna Christiansen

“Jag har jobbat som personlig tränare i 8 år men det är inte förrän nu under mitt senaste halvår som egen företagare som jag har älskat mitt jobb som mest och det har jag Red Flag att tacka för.”

Anna Christiansen

Det här får du

 • Allt för ditt aktiebolag eller enskild firma i en användarvänlig tjänst

 • Självbokförande kort från Mastercard och företagskonto

 • Fakturering i Sverige och utomlands direkt i tjänsten

 • Enkel hantering av kvitton och räkningar

 • Automatisk hantering av skatter och avgifter

 • Bokslut och deklaration till ditt företag

 • Alltid uppdaterad bild av hur det går

Hero shots 3.png