Sekundsnabb översikt av vad företaget kan spendera

Company - Overview.png

Hur mycket har du tillgängligt just idag? Eftersom du har hela ditt företag hos oss så har du alltid en uppdaterad bild av hur ditt företag ligger till. Med Red Flag har du koll på dina framtida utgifter, så att du inte riskerar spendera för mycket idag.

 

Självbokförande betalkort och företagskonto

Company - card left.png

Med ett företag hos oss så har du ett företagskonto med Mastercard-betalkort. Med det kan du göra inköp till företaget. Ta ett kort på kvittot och glöm resten. Du behöver aldrig mer logga in på bank eller andra tjänster för ditt företag, utan du gör allt på ett och samma ställe.

 

Fakturera dina kunder direkt i tjänsten

Company - invoicing right.png

Sök din kund bland Sveriges alla företag eller privatpersoner och skriv vad du har gjort. Det är allt du behöver göra för att skicka en faktura med Red Flag. När din kund betalar går pengarna in direkt på ditt företagskonto.

 

Ta kort på dina kvitton och räkningar och glöm dem sedan

Company - Receipt.png

Vare sig du har betalat något med ditt Red Flag-kort, gjort ett utlägg med privata pengar eller har räkning som ska betalas, så gör du på samma sätt. Ta ett kort på kvittot eller räkningen och glöm. Red Flag tar hand om resten.

 

Säkert företagande med Red Flag

Company - Login2.jpg

Du loggar in på Red Flag med Mobilt BankID och allt du gör är krypterat enligt branschstandarder. Våra serverhallar följer bland annat ISO 27001 (informationssäkerhet) och ISO 27018 (skydd av personuppgifter i publika molntjänster). Ditt företags pengar skyddas av bankgarantin och hålls av Handelsbanken. Red Flag AB är licensierad av Finansinspektionen som finansiellt institut och registrerad betaltjänstleverantör.

 
Annelie

“Jag vill fokusera på det jag kan och är utbildad inom – och det är absolut inte bokföring och allt som hör därtill. Red Flag sköter den biten åt mig. Det enda jag behöver göra är att ladda upp kvitton, utlägg och fakturor, vilket är superenkelt i Red Flags pedagogiska gränssnitt. Där har jag också en tydlig överblick på mitt företags ekonomi. Jag är så nöjd. Dessutom är alla jag varit i kontakt med på Red Flag jättetrevliga och hjälpsamma. Tack till er!”

Annelie Hasselgren / Hasselgren Communication AB