Citroncest!

Vår kund Louise Laurenius matbloggar och tipsar om Red Flag på sin Instagram. Det värmer!

Och en sak till. Detta är 100 procent inte sponsrat, men jag vill ändå avsluta med ett tips. Jag använder mig av @redflagsv i mitt företag, och har inte behövt tänka på ett enda bokföringsdilemma en enda gång. Det är bara att fakturera, sen löser Red Flag resten. Bästa tjänsten för alla som har en idé men som inte vill hålla på med pappersarbete. Det var på riktigt Red Flag som fick mig att våga ta steget.

Följ Louise på citroncest.blogg.se!

🇸🇪 SWEDEN BOUND 🇸🇪 Väskan är packad (med cirka en minuts marginal - jag tycker om att leva farligt inom rimliga gränser), och i natt är jag hemma i älskade Skåne. ❤️💛 . . Ser fram emot att hänga med mina syskonbarn, träffa mina vänner - och att kunna andas. Milanos tryckande värme har cirka noll positiv inverkan på min energinivå, det är främst därför jag flyr staden varje år i augusti. 🔥 . . Är så otroligt glad att jag har det jobb jag har, som tillåter mig att förflytta mig, och arbeta därifrån det passar. Att det möjliggör att jag kan träffa alla som står mig närmast, trots att jag valt att bo så långt från dem, gör att jag känner mig fri och rik. . . Hade kanske inte tänkt att detta skulle bli ett peptalk, men OM det är så att någon här funderar på att starta eget, bli frilansare, ta tjänstledigt eller gå sin egen väg, gööör det! 🏆 Skiter det sig, så har du i alla fall testat, men jag lovar att när du arbetar för sig själv, kommer du göra allt för att lyckas. . . Och en sak till. Detta är 100 procent inte sponsrat, men jag vill ändå avsluta med ett tips. Jag använder mig av @redflagsv i mitt företag, och har inte behövt tänka på ett enda bokföringsdilemma en enda gång. Det är bara att fakturera, sen löser Red Flag resten. Bästa tjänsten för alla som har en idé men som inte vill hålla på med pappersarbete. Det var på riktigt Red Flag som fick mig att våga ta steget. . . Peptalk done. Vi hörs på svensk mark. Ciao so long. ✨