Enklare utlägg med självbokförande företagskort

Vi har nu släppt en såvitt vi kan bedöma unik lösning för att du som driver enskild firma eller aktiebolag skall kunna hålla rätt på dina utlägg. Visst är det trist att sitta med enorma kvittohögar i slutet av månaden och försöka boka dessa och matcha mot utgifter som du kanske inte ens minns och dessutom hitta rätt konto till dem? Vore det inte bättre om du lade tiden på att dra in nya kunder eller arbeta åt dina befintliga kunder?

Med Red Flags självbokförande firmakort får du ett kort som är direkt uppkopplat mot vår kontoplan, så att du inte behöver göra mycket mer än att betala för dina varor och ta ett kort på kvittot (vi påminner dig direkt om detta). Sedan är det bara att gå vidare i livet med sådant som är viktigare. Kortet är tillgänligt för både dig som driver enskild firma och dig som driver aktiebolag. Din utläggshantering kommer bli väsentligt mycket enklare, det lovar vi.

Vi rekommenderar dig att spara originalkvittot, även om de har en tendens att förlora bläcket över tiden, då det är ett krav från Skatteverket och en rekommendation från Bokföringsnämnden, men sannolikt kommer även det momentet förändras över tid. Kanske kan du istället för att sitta och kontera lägga lite tid på att sjunga en vacker sång som i den här filmen.