Red Flag förstärker kassan med 17 miljoner

Red Flags kassa förstärks med 17 miljoner kronor genom en nyemission. Bland de nya ägarna märks Andreas Ehn. Befintliga delägare som deltar är bland annat Unibet-grundaren Anders Ströms investmentbolag Veralda och Staffan Persson.

Red Flag startades 2016 av Mikael Pawlo, Mattias Söderhielm och Niklas Derouche.

Red Flag gör det lätt att bli och vara företagare genom att hantera hinder såsom språkbarriärer, brist på kapital och administrativa kunskapsbrister. Ambitionen är att alla ska kunna vara företagare och framför allt fokusera på att leverera de tjänster och produkter som den är bra på.

Red Flag är en ny sorts helhetslösning för moderna småföretagare – för befintliga och nya, oavsett om det är aktiebolag eller enskilda firmor. Red Flag gömmer alla deklarationer, skatteinbetalningar, bokslut och årsredovisningar och all lönehantering och tar hand om det åt kunden. Genom ett inbyggt självbokförande bankkonto med kontokort blir utläggs- och fakturahanteringen bekymmersfri. Kunderna vet dessutom alltid hur mycket de har att röra sig med genom en automatisk likviditetsprognos.

Bli kund på www.redflag.se


0.jpeg