Bokslut enskild firma 2018

Nu är det snart dags för bokslut för 2018 och du som är kund hos Red Flag kommer givetvis få ordentlig hjälp av oss med att gå i mål. Det finns några saker att tänka på. Vi börjar med att berätta vad som gäller avseende enskild firma.

Vad är ett bokslut? Ja, det är egentligen bara en sammanställning av alla affärshändelser i din enskilda firma under 2018. Bokslutet är sedan det underlag som används för att räkna ut din skatt och göra din deklaration.

Om du är Red Flag-kund är det viktigt att du ligger i fas med dina kvitton och utlägg. Från måndagen den 3 december uppdateras ditt Red Flag-konto med information vad just du behöver göra för att att vi skall kunna skapa ditt bokslut automatiskt.

När du har bekräftat att alla affärshändelser är inlagda och godkänt detta, kommer Red Flag att skicka dig en Resultaträkning, Balansräkning, Förenklat årsbokslut samt ifylld NE-bilaga.