Inför bokslut 2018 med aktiebolag

Snart är det Lucia och det betyder inte bara pepparkakor, glögg och den årliga debatten om vem som passar bäst med ljus i håret utan även att det är dags för årsbokslut för dig med aktiebolag. Vissa skulle kanske hellre ta ännu en Lucia-debatt än att göra sitt årsbokslut, men för dig som är Red Flag-kund hoppas vi att arbetet inte skall vara alltför plågsamt. Bokslutet är i sig det dokument där alla affärshändelser under året samlas och det används för att räkna ut hur mycket bolagsskatt som ska betalas. Du behöver därför också se till att alla de kvitton som hör till verksamheten är uppladdade till Red Flag.

Logga in på ditt Red Flag-konto så kommer du se vad du har utestående för att vi skall kunna göra ditt bokslut 2018.

Läs mer om bokslutet för aktiebolag 2018 här